INVITATION

INVITATION TIL ’FILMPREMIERE’

Du er hermed inviteret til en lukket, privat, non-kommerciel og eksklusiv online-adgang til ”JAMAIS VU – eller De Fem Fodfejl”, skrevet og instrueret af Mikkel Stolt.

’Premieren’ er d. 20. april 2021 kl. 17, og den varer 59 minutter. Drikkevarer tilladt!

Alt du skal gøre er at sende en mail og 0 kroner til mikkel@fenrisfilm.dk, hvorefter du vil få tilsendt et link til filmen på dagen. Skulle tidspunktet ikke lige passe, vil linket være gyldigt til den 30 april.

’Filmen’ er et sammensurium af udpluk fra film, der gennem mange år aldrig blev til noget, og scener, bidder, musikstykker og meget mere, som aldrig er kommet til deres ret. Det valgte denne ’film’ så heller ikke at komme - til sin ret altså - for det bestemte den selv en nat i december 2020: ”Jeg er færdiiiig,” råbte den, men vi vidste godt, at det var den ikke, men vi kom og tørrede alligevel og lukkede derefter toiletlåget.

Så det er en skitse ophævet til værk; et ufærdigt misk-mask om kunsten at mislykkes; en hyldest til at fortsætte med at skabe, selv om der bliver sagt ’nej’. På forunderlig vis er der dog også et vist forløb (som især involverer sangerinden Anita Lerche), og det garanteres, at du kommer til at smile to-tre gange.

Som en ekstra bonus vil du ved billetbestilling også få tilsendt et manus til filmen, som den kunne have været blevet, såfremt det altså skulle have været meningen. Det hele er naturligvis en lækkerbisken for filmstuderende, psykologer, Insta-perfektionister og andre revalidender.

Hav venligst medlidenhed med alle bidragydere: De vidste ikke bedre.

Manus/instruktør: Mikkel Stolt

Klip: Lars Bo Kimergård

Foto: Mikkel Stolt, Manuel Claro, Henrik Bohn Ipsen m.fl.

Musik: Søren Siegumfeldt, Mikkel Stolt, Anita Lerche m.fl.

Producere: Jeppe Raasthøj og Mikkel Stolt

Producent: Fenris Film & Multimedia ApS

Executive producer i slutfase: Torben Skjødt Jensen

Produceret med udviklings- og manusstøtte fra Det Danske Filminstitut v. konsulent Cecilia Lidin

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

At lave eller leve film

CPH:DOX 2024 - Åbning